Referenties

Met zijn verhaal weet Niels mensen te raken en te inspireren. Lees de ervaringen van anderen.

Niels trad op als final speaker tijdens het jaarcongres van het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Voor een zaal met 600 actuarissen vertelde Niels zijn verhaal. Dat verhaal kwam binnen, goed binnen. Niet alleen vanwege zijn persoonlijke boodschap maar ook vanwege de leermomenten als persoonlijk leiderschap die hij in zijn verhaal had verwerkt! Dank Niels! Zeer waardevol!

Jeroen Breen

Partner CPI Risk, Finance & Governance

Niels vertelt een mooi en Niels heeft in november 2016 gesproken op onze MKB kwartaalbijeenkomst. Ik vond het een super mooi, echt en bijzonder verhaal. Niels was zichzelf en vertelde over zijn leven. Ik hoorde vooral de boodschap over hoe hij is omgegaan met tegenslag. Welke stappen hij heeft gezet en heeft gekozen voor wat hij echt wil. Wat een kracht sprak daar uit. Bijvoorbeeld het bedrijf wat hij heeft opgezet voor mensen met autisme. Ik was persoonlijk geraakt en geïnspireerd en zo ook vele collega’s. Dus ja doen en nodig hem uit!

Karen Burgering

Rabobank Amsterdam

Het verhaal dat Niels meegeeft is er een van moed, kansen, samenwerken en doorzetten. Niels laat zien dat je zoveel meer kunt dan je denkt, maar ook dat je dit nooit alleen kunt doen.

Dank Niels dat je op 18 mei 2017 het AG Jaarcongres, met in totaal 600 gasten, hebt toegesproken en meegenomen in jouw waanzinnig indrukwekkende avontuur!

Dankzij MS de Everest op, is een inspirerend verhaal voor iedereen!

Succes Niels!

Maarten van Meerten

Manager PA & PR, Koninklijk Actuarieel Genootschap

After hearing Niels’ story I never dare to think something is impossible anymore. He truly touched my heart and soul with his story. If you ever get the opportunity to hear it; go for it! (He’s a great guy too!)

Isabel Brouwer

Lead, DutchBasecamp

Niels vertelt een mooi en persoonlijk verhaal, een verhaal dat je raakt en aan het denken zet over wat je kunt bereiken als je je dromen durft na te jagen. Na dit verhaal ga je op zoek naar je eigen Mount Everest uitdaging.

Jan Pellis

Strateeg, Stedin

Inspirerend, ontroerend, moedig, en ontzettend interessant. De zaal hing aan zijn lippen.

 

Cato Bechtold

Innovation Officer, Holland Innovation Network Boston

Inspired, is what you will be without doubt, but the fine balance of Dutch soberness and humor with a touch of emotions and a mountain of experience and energy, will ensure that you will feel that Niels has given you something in the limited time that he shares his journey, that will last. A great down to earth speaker that will be the highlight of any seminar/dinner/day or event. Very much appreciated!

Alexander van Noort

COO, Royal IHC

Niels weet met zijn persoonlijke verhaal en aanpak zijn toehoorders daadwerkelijk te raken. Hij zet je aan tot nadenken en maakt je bewust van je keuzemogelijkheden. Een mooi verhaal met een authentieke boodschap.

Cynthia Tulp

Manager Marketing & Innovatie, Obvion

Recently I have attended twice a presentation of Niels which was very inspiring. It has given great insight that you can achieve much more than you have ever imagined. Setting a true BHAG (Big Hairy Audacious Goal) is a prerequiste to reach the unthinkable. If you are looking for inspiration for your team to grow to the next level, I can highly recommend a presentation of Niels!

Vincent Maagdenberg

Chief Risk Officer, ING Nederland

We hebben Niels benaderd om te spreken voor de jaarlijkse Nyenrode Refreshmentday. Niels heeft indruk bij ons achtergelaten door zijn onmogelijke droom, het beklimmen van de Mount Everest met de ziekte MS, mogelijk te maken! Op een hele mooie manier vertelt hij zijn avontuur en zijn challenges met de ziekte. De koppelingen die hij maakt met het bedrijfsleven of ieders eigen leven maken het persoonlijk en raakt. Heel puur en echt. Met enorm veel respect hebben alle deelnemers naar zijn verhaal geluisterd. We kijken uit naar zijn volgende “Big hairy audacious goal”!!

Succes Niels, you go!!

Simone Daniëls

Directeur, Nyenrode Alumni VCV

Beste Niels, graag wil ik je hiermee nog even bedanken voor de lezing voor mijn collega’s, vorige week. De lezing plaatste onze uitdagingen in een nuttige context en was een goede afsluiting van onze sessie. Uit de feedback die ik kreeg bleek dat je presentatie erg goed gevallen is, waarbij ”authenticiteit” een regelmatig terugkerend woord was. Je enigszins onderkoelde manier van presenteren ”doet” het erg goed en iedereen a) was zeer onder de indruk en b) nam een eigen boodschap uit je verhaal mee. Kortom, well done, en ik wens je heel veel succes bij vervolgpresentaties.

Hans Grisel

Global Head of Non Financial Risk, ING Nederland

WoW! Wat een inspirerend verhaal over een geweldig avontuur Niels. Hoe je van een idee wat begint aan de keukentafel, een schijnbaar onbereikbaar doel, Everest beklimt. Niet alleen het doel op zich, maar ook je reis er naartoe vond ik een bijzonder verhaal. En je bent nog altijd de persoon zoals ik je een aantal jaar geleden heb leren kennen: warm, motiverend en bovenal een oprechte persoonlijkheid. Het ga je goed en succes met het vertellen van je bijzondere levensverhaal!

Joris Verheij

Sr. Customer Journey Expert, ING Nederland

Niels heeft op 14 juli een lezing voor mijn collega’s gegeven.

Het is bijzonder om te het verhaal van Niels te horen. Hij heeft ons meegenomen in zijn reis naar de top van de Mount Everest, en waarom iemand die geen bergbeklimmer is toch de hoogste top ter wereld bereikt.

De manier waarop Niels met tegenslagen is omgegaan, is een inspiratie voor anderen. Een inspiratie die hij mooi weet te koppelen aan onze dagelijkse realiteit. Tot slot weet Niels het publiek tot het einde te boeien.

Ik kan Niels als spreker van harte aanbevelen, naast een goed en inspirerend verhaal, ook nog mooi beeldmateriaal.

Marian Robbe

Customer Journey Expert, ING Nederland

Niels is iemand die tijdens zijn presentatie meteen de zaal mee heeft. Zijn persoonlijke manier van praten over zijn missie en zijn dromen zetten je aan het denken. Hij weet op een boeiende manier impactvol te communiceren, waarbij ook ruimte is voor humor en interactie met het publiek.

Thijs Koster

Medical Manager Neurology, Biogen Idec

Een man met een missie en een mooi verhaal. Met zijn verhaal en ervaring weet Niels op een aantal bijzondere punten te inspireren. Zijn boodschappen blijven hangen en zijn tegelijk ook gewoon praktisch te vertalen naar ‘everyday business’. Je hoeft van hem dan ook geen berg op om eigen grote doelen te gaan stellen en je weg er naar toe echt te gaan ervaren. Leuk hoe hij dit weet brengen.

René Brouwers

Directeur, Great Place To Work® Nederland

Niels heeft recent een lezing gegeven voor ons bedrijf. Ik kan hem als spreker van harte aanbevelen!

Niels heeft een prachtig verhaal te vertellen, wat iedereen zou moeten horen. Iemand die op veel te jonge leeftijd een ernstige ziekte krijgt, maar dat wist te gebruiken als het startpunt van iets heel moois. Daarnaast is het verhaal van iemand die de Everest beklimt per definitie de moeite waard.

Ik heb veel verslagen van bergbeklimmers gehoord en gelezen, maar dit is het verhaal dat me het meeste is bijgebleven. Dat komt omdat Niels het op een hele oprechte en boeiende manier vertelt, waardoor onze groep met zeer uiteenlopende mensen allemaal tot het einde geboeid waren. Zijn oprechte verhaal maakt ook dat hij een hele leuke interactie heeft met zijn publiek.

Maar wat het verhaal vooral zo bijzonder maakt, is dat Niels iets heel groots (de hoogste berg ter wereld beklimmen met een ernstige ziekte) direct relevant weet te maken voor al zijn toehoorders. De lessen die hij uit zijn ervaringen haalt, zijn voor iedereen herkenbaar en toepasbaar.

Sytse Buruma

External Engagement Manager, Biogen Idec