LEZINGEN

Als eerste man met multiple sclerose (MS) die de top van de Mount Everest heeft gehaald, heeft Niels van Buren een bijzonder verhaal te vertellen. Met deze prestatie heeft hij een droom die onmogelijk leek toch werkelijkheid laten worden. Het verhaal van Niels is er een van de hoogste toppen en de diepste dalen. Met zijn verhaal en ervaringen wil hij mensen motiveren en inspireren om hun eigen bergen te verzetten.

Inspiratie en motivatie

Hoe bereik je ambitieuze doelen? Hoe verleg je je grenzen en doe je dingen die buiten je comfort zone liggen? Hoe ga je om met tegenslagen? Wat kun je doen om je dromen werkelijkheid te laten worden? Als MS patiënt die de Mount Everest heeft beklommen, weet Niels als geen ander hoe het is om je onmogelijk lijkende dromen na te jagen en tegenslagen te overwinnen. Natuurlijk heeft niet iedereen de wens om een berg als de Mount Everest te beklimmen, maar veel mensen hebben ambitieuze plannen en dromen die moeilijk lijken te verwezenlijken.

Door als MS-patiënt zijn grenzen op te zoeken en te verleggen, heeft Niels veel geleerd. Over wat je kunt bereiken met de juiste focus en doelgerichtheid. Dat je dingen kunt doen die je niet voor mogelijk had gehouden. En dat zelfs een chronische ziekte als MS niet hoeft te betekenen dat je je dromen niet meer kunt najagen. Door zijn bijzondere ervaringen kan Niels als geen ander vertellen over hoe je met de juiste motivatie heel veel kunt bereiken.

Wat kunt u verwachten?

Voor bedrijven en organisaties vertelt Niels over zijn drijfveren, ervaringen en de lessen die hij heeft geleerd. Nu Niels zijn droom heeft verwezenlijkt, richt hij zich op het inspireren van andere mensen om ook in beweging te komen. Met zijn verhaal wil Niels laten zien wat wel mogelijk is en wat je met de juiste motivatie kunt bereiken. Niels weet met zijn persoonlijke verhaal mensen te raken en aan het denken te zetten over wat ze zelf zouden kunnen bereiken.

Niels van Buren lezing“Voor stichting Mission Summit heb ik de Mount Everest beklommen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte MS. Met Mission Summit wil ik ook mensen inspireren om zelf in actie te komen. Dat geldt voor mensen met MS, maar ook voor mensen die deze ziekte niet hebben. Ik haal er energie uit om mensen bij elkaar te brengen en ze te helpen hun dromen te realiseren. Door als MS-patiënt de Mount Everest te hebben beklommen, hoop ik mensen geïnspireerd te hebben en te hebben laten zien dat wat onmogelijk lijkt toch werkelijkheid kan worden.”

Onderwerpen en thema’s

De inhoud van de lezingen wordt afgestemd op de wensen van de aanvrager en de doelgroep. Hieronder een overzicht van de thema’s en onderwerpen die Niels in zijn lezingen bespreekt:

  • Motivatie en inspiratie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Teambuilding
  • Het onmogelijke mogelijk maken
  • Omgaan met tegenslagen
  • Strijd tegen MS
  • Mount Everest expeditie
  • Sociaal ondernemen

Deze bedrijven gingen u voor:

ING logo
Nyenrode Business Universiteit logo
Biogen logo
Rabobank logo
NIBC logo
Bioventus logo

Niels weet met zijn persoonlijke verhaal en aanpak zijn toehoorders daadwerkelijk te raken. Hij zet je aan tot nadenken en maakt je bewust van je keuzemogelijkheden. Een mooi verhaal met een authentieke boodschap.

Cynthia Tulp

Manager Marketing & Innovatie, Obvion

LAAT NIELS U INSPIREREN

Om Niels in te huren kunt u hem boeken door via het contactformulier uw gegevens achter te laten. Evelien Zandvliet is zijn manager. Zij beheert zijn agenda en verzorgt alle boekingen van Niels.